Для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

Для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

Уперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці, повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

З переліком ухвалених українських підприємств для експорту до Сінгапуру можна ознайомитися за посиланням.

Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини.

Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України.

Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».

НАШ ГРАД