Для української свинини відкрився ринок Сінгапуру
Уперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці, повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
З переліком ухвалених українських підприємств для експорту до Сінгапуру можна ознайомитися за посиланням.
Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини.
Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України.
Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».