На Харківщині виявлений підпільний нафтовий завод

На Харківщині виявлений підпільний нафтовий завод

нефтьУ передмісті Харкова працівники податкової міліції виявили факт незаконного виробництва паливно-мастильних матеріалів. Обсяг продукції, яка виготовлялася на даному підприємстві, перевищував тисячі тонн. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Підпільний завод виготовляв бензин для понад 100 автозаправних станцій, розташованих на території Харківської, Полтавської, Донецької та Луганської областей. Лише за два-три дні завод наповнював та відправляв на АЗС близько 5 бензовозів ємністю у 38 тонн кожний. Бізнесмени здійснювали переробку нафтопродуктів на двох розташованих поруч дільницях: на одній з них зберігали та завантажували сировину для виробництва паливно-мастильних матеріалів, а на другій відбувався безпосередній процес переробки нафтопродуктів у бензин та дизельне пальне з використанням відповідних присадок для підвищення октанового числа.
У рамках кримінального провадження працівники слідчо-оперативних підрозділів Харківської області здійснили низку обшуків за адресами виробництва та реалізації кінцевому споживачу незаконно виготовлених нафтопродуктів. Працівники податкової міліції вилучили майже 1,3 тис. тонн нафтопродуктів. Орієнтовна вартість вилученого майна складає майже 19 млн. гривень. Наразі обшуки на даному підприємстві тривають.

НАШ ГРАД