Студенти для бійців АТО січуть капусту та печуть печиво
Триста учнів та десять педагогів Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі уже тиждень у навчальному закладі шинкують, квасять та маринують капусту, та готують борщові набори для військових АТО, повідомили у прес-службі управління освіти і науки РОДА. За словами заступника директора ВПУ Наталії Борисюк, овочі пожертвували місцеві фермери, а волонтери організували доставку. Долучили до процесу учнів першого та другого курсів.
Майбутні кухарі зізнаються, таким чином вирішили підтримати українських вояків на Сході. Усього у закладі планують покришити для українських захисників 2,5 тонн овочів та приготувати сотні банок заправки для червоного борщу.
А в Острозькій академії відбулася благодійна акція «Придбай солодощі — врятуй життя». Суть благодійної акції полягає у тому, що студенти-волонтери готують смачну випічку (печиво, кекси, торти) та реалізують її в університеті. Частина випічки робиться в патріотичних кольорах та із зображенням Герба України, що додає акції патріотичного духу. Коштів передадуть на потреби випускників, викладачів Острозької академії, які беруть участь в АТО на сході нашої держави. Планується, що акція буде проводитися на постійній основі.
Наш Град