У Києві встановлять 1000 відеокамер для фіксування порушень ПДР

У Києві встановлять 1000 відеокамер для фіксування порушень ПДР

туман дорогаУ столиці буде встановлено близько тисячі камер, що фіксуватимуть порушення ПДР. Про це повідомляє прес-служба МВС. Наразі здійснюється масштабна робота за всіма напрямками запровадження змін, внесених до законодавства. До 7 листопада 2015 року мають буди урегулюванні всі юридичні, технічні та організаційні питання діяльності патрульної поліції. Готуються зміни штатного розкладу. У Києві ведуться роботи зі встановлення камер для фіксації порушень правил дорожнього руху. Триває робота по створенню сайту, де будуть розміщенні відео та фото правопорушень на дорогах.

«До 1000 відеокамер буде встановлено на найбільш проблемних та завантажених дорогах столиці. А щоб зробити оплату штрафів за порушення правил дорожнього руху простішою, кожен патрульний автомобіль буде обладнаний терміналами та мобільними принтерами для здійснення безготівкових платежів, – повідомив заступник начальника управління патрульної служби м. Києва Дмитро Євдокимов.
Відповідні термінали для сплати штрафів уже встановлені в управлінні патрульної служби м. Києва, за адресою: м. Київ, вул. Народного Ополчення, 9. Паралельно триватимуть курси з підвищення кваліфікації кадрів патрульної поліції. Найближчим часом поліцейські розпочнуть роз’яснювальну роботу з громадянами відносно нових законодавчих актів.

НАШ ГРАД